Elämykset syntyvät hyvin hoidetuista yksityiskohdista. Anna meidän huolehtia hotellivieraidenne viihtymisestä laadukkaalla ja joustavalla tekstiilipalvelulla.

Hotellien, kylpylöiden, lomakohteiden ja risteilyalusten vaativiin tarpeisiin kehitetty hotellitekstiilien valikoimaamme kuuluvat tyynyliinat, alus- ja pussilakanat, raikkaat froteetuotteet sekä kylpytakit.

Toimitamme korkealaatuiset hotellitekstiilit käyttöönne tarpeen mukaan joko suoraan varastomallistostamme tai vaihtoehtoisesti tilauksesta yksilöllisesti yrityksen muuhun designiin sopivaksi suunniteltuna ja valmistettuna.

Vuodevaatteet, pyyhkeet ja kylpytakit

Vuodevaatteet sekä pyyhkeet ja kylpytakit toimitamme tekstiilivuokrauspalveluna, johon kuuluu tekstiilien

  1. tarvekartoitus, jonka yhteydessä selvitetään asiakkaan tarvitsemat tekstiilit, hiotaan prosessin kulku, mitoitetaan vaihtotiheys sekä toimitusten määrä,
  2. tekstiilien huolto omassa pesulassamme sekä
  3. kuljetukset, jakelu ja tekstiilien varastointi.

Tyynyt ja peitot

Tyynyt, peitot ja hotellisänkyjen päiväpeitot asiakkaamme voivat hankkia omaksi kätevästi kauttamme. Valikoimamme käsittää runsaasti vaihtoehtoja erilaisiin kokonaisuuksiin. Päiväpeitteet valmistamme tarkoitukseen sopivista, ammattikäyttöön valmistetuista  sisustuskankaista.

RFID-merkityt tekstiilit

Varustamme toimittamamme hotellitekstiilit erityisellä RFID-merkinnällä, joka helpottaa monin eri tavoin asiakkaidemme tekstiilien hallintaa.

RFID-sirun avulla asiakas on aina tietoinen tekstiilien todellisesta varastotilanteesta, niiden käyttökunnosta sekä kulloisestakin korvaushankintojen tarpeesta. Lisäksi seurannan avulla tekstiilejä pystytään valvomaan tarkasti myös niiden pesuvaiheessa, mikä tuo nopeutta ja varmuutta prosesseihin sekä vähentää pesun ja toimitusten yhteydessä esiintyvää hävikkiä.

Huomaamaton RFID-merkintä ilmoittaa myös, kun hotellin tekstiilejä on lähdössä asiakkaan mukaan hänen matkatavaroissaan.

Kilpailukykyiseen hintaan

Oma maahantuontimme mahdollistaa joustavat ja hinnoiltaan kilpailukykyiset toimitukset. Mieleisenne materiaalit voitte valita laajasta valikoimastamme. Pystymme toteuttamaan myös yksilöllisiä, asiakaskohtaisia kuosi- ja malliratkaisuja.

Toimitamme tekstiilejä edullisesti myös pienempiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi perhehotelleille, golfkentille ja urheiluseuroille.

Lataa esitteemme

Lataa Rusanen ravintola- ja hotellitekstiilit -esite tästä.

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Jori Rusanen
toimitusjohtaja
0400 559 763
jori.rusanen@rusanen.eu

 

Tero Oivio
myyntipäällikkö, Etelä-Suomi
040 828 7111
tero.oivio@rusanen.eu

 

Päivi Hernesniemi
myyntipäällikkö, Pohjois-Suomi
050 555 2520
paivi.hernesniemi@rusanen.eu

Kysyttävää palveluistamme?

Haluatko tietää lisää ravintola- ja hotellitekstiilien vuokrauspalvelustamme? Vai oletko kiinnostunut hankkimaan myyntituotteitamme? Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.
LÄHETÄ
Sulje

PSST! Meillä on uutisia.

 Tilaa uutiskirje, niin pysyt ajan tasalla.
Lähetä
Sulje