Rusanen mukana rakentamassa Palacen uutta mainetta

Marraskuun lopulla 2017 avattava Royal Ravintoloiden fine dining –ravintola Palace luottaa vuokratekstiili- ja pesulapalveluissa tinkimättömällä laadulla ja ammattitaidolla ravintolatekstiilipalveluja tarjoavaan Rusanen Oy:ön.

Uuden tulemisen Hans Välimäen, Eero Vottosen ja Anna Lumpeen luotsaamana tekevä Palace tähtää, ei enempää eikä vähempää, kansainvälisen ravintolamaailman kärkeen. Kolmikon tavoitteena on palauttaa ravintola Palace sille tasolle, jolla jo 1950-luvulla avattu ravintola parhaimmillaan oli.

Legendaarisen ravintolan sisustus on kokenut päivityksen mittavassa remontissa. Uudistus on tehty kunnioittaen ravintolan alkuperäistä sisustusta. Palacen alkuperää, historiaa ja traditioita kunnioittavat myös Rusanen Oy:n toimittamat ravintolatekstiilit. Palace onkin tuotu nykypäivään kunnioittaen sen juuria ja perinteistä estetiikkaa.

Ravintola Palacen kokonaisuuteen kuuluu fine dining -ravintola, American Bar -cocktailbaari, viisi kabinettitilaa ja upea juhlasali.

Palacen kauniit kabinetit tarjoavat hienot puitteet ja parhaat makuelämykset aamiaisille, lounaille ja illallisille. Kabinetit ovat 6-60 henkilölle sopivia tiloja. Juhlasalissa järjestyvät niin seminaarit kuin iltajuhlat ja istuva illallinen jopa 200 henkilölle.