Scandis Simonkentän uusittujen huoneiden sisustustekstiilit tulevat Rusaselta

Yhden Helsingin vilkkaimmista kokoushotelleista, Scandis Simonkentän täysin uusittujen hotellihuoneiden sisustustekstiilit on toimittanut Rusanen MicroClean Oy. Kokonaisvaltainen tekstiilitoimitus sisältää 360 hotellihuoneen sänkypeitot, sänkyjen helmalakanat, sisustustyynyt sekä verhot asennettuina.

Uudistus parantaa viihtyvyyttä. Uuden sisustuksen lisäksi kaikissa huoneissa on uudet kalusteet ja huoneet on muutenkin remontoitu kauttaaltaan.

Helsingin yhdellä parhaista paikoista sijaitseva moderni keskustahotelli jatkaa uudistumistaan. Vuoden 2018 alussa avautuu uusi tapahtumakerros, jonka tiloihin mahtuu jopa 240 vierasta. Marraskuun alussa hotellin yhteyteen avattiin uudenlainen ruoka- ja seurusteluravintola.

Kuvat: Scandic Simonkenttä