Vastuullista tekstiilihuoltoa Hotelli Helkassa

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Hotelli Helka on uniikki ja yksityinen, ketjuista riippumaton hotelli. Hotelli Helka välittää jokaisesta vieraasta sydämellä ja haluaa olla edelläkävijä vastuullisuudessa. Helka pitää ihmisten lisäksi hyvää huolta ympäristöstään.

Hotelli Helkan filosofian mukaisesti toimii myös hotellien ja ravintoloiden yksilöllisiin tekstiilipalveluihin erikoistunut Rusanen. Se on oiva yhteistyökumppanivalinta Helkalle.

Hotellijohtaja Jukka Räisäsen mukaan tekstiilien korkea laatu korostuu tämän päivän hotellikokemuksessa.

”Kun olemme poissa oman kodin turvasta, haemme vaistomaisesti parempaa ja tasokkaampaa olotilaa, jotta tuntisimme olomme mukavaksi. Luonnonmateriaaleista, kuten meillä 100% puuvillasta, valmistetut vuodevaatteet ja pyyhkeet tuntuvat laadukkailta paljaalla iholla. Tasokkuuden tunne tulee lisäksi pyyhkeidemme ihanasta pöyheydestä”, kuvaa Jukka Räisänen.

Vieraita miellyttää hänen mukaansa myös tieto siitä, ettei tekstiileistä irtoa pesun aikana ympäristölle haitallisia mikromuoveja.

Rusanen vastaa Hotelli Helkan 151 hotellihuoneen tekstiileistä pyyhkeistä ja kylpytakeista vuodevaatteisiin. Lisäksi Rusanen on toimittanut hotellin ravintolan likaa hylkivät Tefismart-pöytäliinat.

Jukka Räisäsen mukaan tekstiilipalveluissa on tärkeää toimintavarmuus, virheetön pesutulos sekä helppo keskusteluyhteys yhteistyökumppanin kanssa arjessa.

”Rusasen valintaan vaikuttivat monipuolinen valikoima tekstiileissä, vastuullisuus kaikissa prosesseissa ja kilpailukykyinen hinnoittelu.”