Tarjoamme ravintoloille kustannustehokkaan ja kunkin ravintolan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvan tekstiilipalvelun.

Ravintolan tekstiilit ovat merkittävässä roolissa tunnelman ja mielikuvien luomisessa asiakkaille. Tarjoamme ravintoloille sekä pitopalveluyrityksille kaikki tarvittavat ravintolatekstiilit pöytäliinoista työvaatteisiin.

Ravintolan tekstiilit ovat merkittävässä roolissa tunnelman ja mielikuvien luomisessa asiakkaille. Tarjoamme ravintoloille sekä pitopalveluyrityksille kaikki tarvittavat ravintolatekstiilit pöytäliinoista työvaatteisiin.

Tutustu ravintolatekstiilien mallistoomme tästä

Pöytäliinat

Toimitamme laadukkaat puuvillapöytäliinat, joiden avulla luot todellisen fine dining-tunnelman. Valkoiset, klassiset pöytäliinamme ovat laadukasta puuvillaa.

Valitse mieleisesi kuosi valmismallistostamme tai suunnittele kanssamme täysin oma kuosi ja väritys sopimaan ravintolasi muuhun ilmeeseen.

Tefismart®-pöytäliinat

Patentoidun pintakäsittelyn ansiosta valmistamamme ainoat ja alkuperäiset Tefismart®-pöytäliinat hylkivät likaa ja nestettä tehokkaasti. Niitä tarvitsee pestä kymmenen kertaa harvemmin kuin tavallisia ravintolapöytäliinoja.

Tefismart -pöytäliina fine dining -ravintoloille ja catering-palveluille on valmistettu uutuuskankaastamme. Pöytäliina näyttää ja tuntuu perinteiseltä, satiinipintaiselta puuvillaliinalta. Liina kuitenkin hylkii nesteitä ja likaa yhtä tehokkasti kuin muut mallistomme pöytäliinat.

Lautasliinat

Ravintolatekstiilien mallistoomme kuuluu laaja valikoima lautasliinoja. Voit valita mielesesi valmismallistoistamme tai lautasliinat voidaan toteuttaa omien toiveidesi mukaan.

Aputekstiilit

Saat kauttamme myös ammattikäyttöön suunnitellut sivuliinat sekä keittiöpyyhkeet.

Keittiön pintojen puhdistukseen toimitamme kierrätysfroteepyyhkeet. Ne ovat edullinen ja ekologin pyyhintäratkaisu lian, rasvan ja öljyjen imeytykseen ja pyyhintään.

Vuokrauspalvelu - kätevää ja taloudellista

Rusanen tarjoaa ravintoloille kustannustehokkaan ja kunkin ravintolan yksilöllisiin tarpeisiin mukautuvan kattaustekstiilien vuokrauspalvelun.
 
Palvelumme sisältää kaiken ravintolan kattaustekstiilien tarvekartoituksesta vuokraukseen sekä pöytäliinojen pesuun ja huoltoon taloudellisesti. Vuokrauspalvelun ansiosta ravintolan käytössä on kaikissa tilanteissa riittävästi puhtaita kattaustekstiileitä ilman hankinnasta ja varastoinnista aiheutuvia kuluja.

Suunnitellaan ravintolallesi oma kuosi ja väritys

Voimme räätälöidä tekstiilien värityksen ja kuosin ravintolasi tarpeiden mukaan yksilöllisesti. Pöytäliinojen ohella saatavilla ovat lautasliinat ja muut ravintolan aputekstiilit. Jatkuvan tuotekehityksen tuloksena uusimmissa kankaissa on puuvilla tuntu. Kattaustekstiilien kankaan väri- ja kuosivaihtoehtoja löytyy lukuisia omasta, Vallilan ja Jukka Rintalan valikoimista.

Lataa esitteemme

Lataa Rusanen ravintola- ja hotellitekstiilit -esiteemme tästä.